Soulgarden YOGA         -yoga i kalmar

Soulgarden Yoga är din yogastudio i centrala Kalmar. Vi finns på kaggensgatan 11 och erbjuder yoga i Kalmar, till dig som aldrig yogat tidigare, såväl som till dig som är van yogi.

Ordinarie Utbud


Terminskort, Yoga 

Yoga hur mycket du vill. Få tillgång till 130 klasser samt yogiska månadsevent!
Hösstermin: 7 september 2020 - 31 december 2020

2500 kr

Klippkort, 10 tillfällen

10 yogaklasser, när du vill under en termin. 

Giltigt per termin

1700 kr

Drop-in, yoga i Kalmar

Enstaka yogaklass

185 kr

Gravidyoga i Kalmar eller online

6 tillfällen 

Yoga anpassad för gravida syftar till att stärka både kropp och sinne. Vi strävar efter en yoga som får dig att må bra under graviditeten, men också att förbereda inför förlossning - samt småbarnstid. Vi föreslår att du startar en gravidyogakurs från omkring graviditetsvecka 20 för att få ut så mycket som möjligt av kursen - men du är självklart välkommen redan innan!

1500 kr

Yoga för ångestlindring i Kalmar 

4 tillfällen

Denna kurs syftar till att skapa en trygg och givande plats för dig som i olika omfattning drabbas av ångest. Vi djupdyker in i oss själva och fokuserar på intentionssättningar, andningstekniker och rörelser som du förhoppningsvis kan bära med dig i vardagen för att hjälpa dig själv då ångesten knackar på dörren. 
(OBS! Denna kurs är ej något substitut för vård. Kursen passar dig som eventuellt står på kö till samtalskontakt eller känner att du behöver ett komplement till pågående samtalskontakt)

1000 kr

PT-yoga i Kalmar eller online

Vi skräddarsyr ett personligt yogaprogram, en

privat klass med fokus på just dig; din kropp och ditt sinne. PT-yoga handlar inte bara om det fysiska, det kan också handla om att du vill komma närmare dig själv psykiskt & själsligt  - och då fokuserar vi på det. 30 minuters konsultation ingår, för att vi ska komma till klarhet kring vad just du är ute efter. Du kan välja att boka in enstaka tillfällen eller ha en återkommande tid i vår kalender som är avsedd endast för dig. Har du en specifik önskan om upplägg? Kontakta oss så pratar vi mer om det. Syftet med Personlig Yoga är att just ditt personliga behov styr.

800 kr / h

Yogiska samtal i Kalmar eller online

40 minuter

Samtal one-on-one. Vill du ha ett bollplank, och en trygg plats att samtala med någon om det som pågår i ditt liv just nu? Med någon som inte har en direkt insyn i ditt vardagliga liv? Du är välkommen att boka in ett yogiskt samtal för att få möjligheten att lätta ditt hjärta och förstå dig själv på ett djupare plan genom samtal, frågor ur ett yogiskt perspektiv och handfasta tips om hur du kan utöva självkärlek i din vardag. 

350 kr

Sharing-Cirkel i Kalmar

6 tillfällen

Under 6 tillfällen får du genom att sitta i grupp med andra människor möjlighet att uttrycka hur du mår, vart du är i livet just nu och vad du bär på. Sharing innebär att en pratar - delar med sig - och alla andra lyssnar. Utan att komma med svar eller kommentarer, håller vi utrymme för varandra. Gruppterapi/gruppsamtal är någonting tidigare deltagare beskrivit att detta påminner om. Varje tillfälle inleds med en guidad meditation, därefter får varje deltagare möjligheten att prata (du behöver inte om det inte känns bra just då). 


Denna grupp fungerar som en ventil i vardagen, en trygg punkt att synliggöra sig själv och få stöd av varandra i en medmänsklig kärleksfull närvaro. 

500 kr

Kristall & Energihealing i Kalmar eller på distans

60 minuter session

Låt dig bli guidad till djup avslappning för att komma i kontakt med ditt högre jag. Din kropp skannas av för att identifiera blockeringar. Med hjälp av kristallutlägg i kombination med energihealing balanseras din kropp och stagnerad energi frigörs. Sådant som du inte längre behöver släpper taget om dig och därigenom påbörjas en läkningsprocess. Genom denna underbara metod sker healing i vår fysiska kropp på cellnivå. I vår psykiska kropp hjälper healingen oss till inre lugn, mental klarhet och ett gladare, friare sinne. Det skapar en medvetenhet om vad vi behöver för att må bra och vilka åtgärder som krävs för att bryta mönster som inte servar oss. Du ligger ner fullt påklädd med kuddar och filtar som värme och stöd. Du kommer helt och hållet som du är.
700 kr

Kristall & Energihealing i Kalmar eller på distans

30 minuters session

400 kr