Vi som driver My soulgarden - yoga i Kalmar & Online

Beatrice Lundqvist-Gadea

Jag är en 28årig tjej som startat och drivit ESOyoga i Kalmar under två års tid. Jag är utbildad hathayogalärare (200 h). Ett liv fyllt av stress, krav och en bakgrund med fysiskt och psykiskt våld ledde mig in på en väg där jag behövde helas, från grunden. Jag mötte yogan och den hjälpte mig att bygga upp, balansera och harmonisera mig själv. I en värld där mycket handlar om det yttre behövde jag söka mig till mitt djupaste inre. Under min egen helande resa märkte jag att många människor delar upplevelsen i att inte känna sig hela och sedan 2018 har jag arbetat med att dela med mig av min "self-care", som praktiserande yogalärare. Min vision är att skapa en plats som ger möjlighet för varje individ att skapa utrymme för helande, acceptans, och självrespekt.

Charlotte Waldem 

Jag har drivit littlelotus.se, arbetar som healer och är nyutexaminerad yogalärare (200 h). Jag har en bakgrund inom folkhälsovetenskap och är utbildad diplomerad massör.

Efter alltför många år fyllda av känslor av att inte duga och med en inre tomhet hade jag helt enkelt tröttnat på att inte må bra. Jag hade en stark längtan efter att fylla min inre värld med innerlighet och medvetenhet. Det var då jag började utforska energihealing, den yogiska filosofin och  kristallernas magi. Genom det började min kropp och själ att läka. Med hjälp av kristallernas kraftfulla egenskaper, i kombination med healing, meditation och yoga, jobbar jag nu för att hjälpa även andra att må sitt bästa, finna sitt flow och läka inre sår.