Charlotte Waldem

29.07.2020

Att fylla ett rum med en gemensam vision.
Att livet har lett mig hit är för mig en förunderlighet, men samtidigt känns det som världens självklarhet. För så känns det faktiskt, att mötet med Beatrice alltid var menat att ske och att Yogastudion väntade på att bli hittad av oss och uppfyllas av vår vision. Visionen om att skapa rum för kropp och sinne att samverka och växa sig starkare genom yoga, meditation och healing.

Från dit till hit.
Jag är uppvuxen inte allt för långt härifrån. Men, som många med mig längtade jag efter att uppleva världen och finna något större, så jag lämnade Sverige. Under många år bodde jag på andra kontinenter och skapade ett liv som jag trodde var menat för mig. Det var när jag vände min blick inåt som jag förstod att svaren på mina livsfrågor och det där "större" inte alls fanns där på andra sidan jorden, utan allt som jag sökte fanns faktiskt redan inom mig (kanske en något klyschig insikt, men det ligger mycket sanning där!). 
Så jag återvände till Kalmar, träffade en fantastisk man, fick 2 barn, gjorde lite annat också, och nu står jag här lycklig, pirrig och mycket ödmjuk inför stundande uppgift.

Att känna med hela sitt jag.
Yoga betyder "att förena". Det är just därför jag yogar, för att förena kontakten mellan kroppen och sinnet. När kontakten inom mig är stark så mår jag bra. Jag känner närvaro, glädje och styrka. Genom mina klasser är min förhoppning att du också ska må bra. Det behöver inte vara svårare än så. Dessutom älskar många kroppar kombon av idrott och yoga. Jag löptränar, och tack vare yogan upplever jag mitt löpsteg som lite spänstigare, återhämtningen lite snabbare men framförallt pannbenet tjockare!

Spiritualiteten har funnits inom mig sedan liten men yogan kom till mig som vuxen. Tillsammans har dessa "verktyg för livet" blivit redskap i mitt arbete.

Ett varmt tack till dig som läser detta inlägg, tack till er som har investerat i medlemskap hos oss och vill hänga i studion under hösten, och tack till alla andra som stöttar och peppar! Jag längtar efter att möta er på mattan och kanske till och med under en healing-session!

Med kärlek!
// Charlotte