Soulgarden EVENTS

Urban Yin-retreat
24 oktober 09:30-14:30, 950 kr

Den 24 oktober bjuder Soulgarden in till ett det vi kallar "Urban yin-retreat". Under en dag kommer du att ha möjlighet att verkligen bada i självkärlek och djup närvaro. Dagen startar med informativ stund kring vad yin-energi innebär och intentionen med retreatet. Vi fortsätter sedan med en längre yinyogaklass där du får tid att vila dig in i positionerna ordentligt. Efter klassen tar vi en gemensam paus, där du har möjlighet att dricka te, dra orakelkort tillsammans med oss och dela din upplevelse av klassen. Vi går vidare med en guidad meditation följt av "journaling" (stream of consciousness). Vi delar på oss för fri lunch, för att avsluta dagen med en mantra-session, klang-bad och djup avslappning. Antal platser är begränsade så det är först till kvarn som gäller. Kristallworkshop
30 september, 19:00-20:30, 145 kr

Onsdagen 30/9 kör vi en höstkväll i kristallernas magiska värld. Charlotte går igenom hur kristaller kan användas som verktyg i vår selfcare-practice Varför resonerar du starkare med vissa kristaller? Hur använder du en mala och varför? Du får även möjlighet att delta i en vägledd kristallmeditation samt grupphealing-session. 

Soulgardens terminsmedlemmar betalar inget då detta ingår i terminskortet. 
Är du ej terminsmedlem men vill vara med kostar eventet 145kr, vi tar in bokningar i mån av plats! (skicka ett mail till oss med förfrågan). 

Välkomna

(Obs, om du är medlem och vill delta bokar du dig via bokningssidan som vid en vanlig klass!)